Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

BioShock Infinite

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista Service Pack 2 32-bit
Επεξεργαστής: Intel Core 2 DUO 2.4 GHz / AMD Athlon X2 2.7 GHz
Μνήμη:2GB
Γραφικά: DirectX10 Compatible ATI Radeon HD 3870 / NVIDIA 8800 GT / Intel HD 3000 Integrated Graphics
Video Card Memory: 512 MB
Αποθήκευση: 20 GB

530 seeds / 209 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι BioShock Infinite

Περισσοτερα για το παιχνιδι BioShock Infinite

Χάρη στους λάθος ανθρώπους, με τη ζωή του στη γραμμή, βετεράνος του αμερικανικού ιππικού και τώρα μισθωμένο όπλο, ο Booker DeWitt έχει μόνο μία ευκαιρία να σκουπίσει την πλάκα του καθαρά. Πρέπει να διασώσει την Ελισάβετ, ένα μυστηριώδες κορίτσι φυλακισμένο από την παιδική ηλικία και κλειδωμένο στην πτήση της πόλης της Κολούμπια. Αναγκασμένοι να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλο, ο Booker και η Elizabeth αποτελούν έναν ισχυρό δεσμό κατά τη διάρκεια της τολμηρής διαφυγής τους. Μαζί, μαθαίνουν να εκμεταλλεύονται ένα εξελισσόμενο οπλοστάσιο όπλων και ικανοτήτων, καθώς αγωνίζονται σε ζέπελινες στα σύννεφα, κατά μήκος των Sky-Lines υψηλής ταχύτητας, και κάτω στους δρόμους της Κολούμπια, όλα αυτά επιβιώνοντας από τις απειλές της πόλης-αέρα αποκαλύπτοντας το σκοτεινό του μυστικό.
Βασικά χαρακτηριστικά
Η πόλη στον ουρανό - Αφήστε τα βάθη του Rapture να ανέβουν στα σύννεφα της Κολούμπια. Ένα τεχνολογικό θαύμα, η πτητική πόλη είναι ένας όμορφος και ζωντανός κόσμος που κατέχει ένα πολύ σκοτεινό μυστικό.
Απίθανη αποστολή - Το 1912, το μισθωμένο όπλο Booker DeWitt πρέπει να διασώσει ένα μυστηριώδες κορίτσι από την πόλη της Κολούμπια ή ποτέ να το αφήσει ζωντανό.
Whip, Zip, and Kill - Γυρίστε τις Sky-Lines της πόλης σε όπλα με κύλινδρο, καθώς περνάτε μέσα από την πόλη που πετάτε και πιάστε τη θανατηφόρα χεριού.
Tear Through Time - Ανοιχτά δάκρυα σε χρόνο και χώρο για να διαμορφώσετε το πεδίο της μάχης και να γυρίσετε την παλίρροια στην μάχη τραβώντας όπλα, πυργίσκους και άλλους πόρους από το λεπτό αέρα.
Βίαιες δυνάμεις - Ρίξτε εκρηκτικές μπάλες πυρκαγιάς, τραβήξτε αστραπές και απελευθερώστε τις δολοφονίες των κοράκων, καθώς καταστρεπτικά ισχυροί Vigors σέρνουν μέσα από το σώμα σας για να εξαπολυθούν εναντίον όσων σας αντιτίθενται.
Custom Experience Combat - Με τα θανατηφόρα όπλα στο ένα χέρι, τα ισχυρά Vigors στο άλλο και την ικανότητα να ανοίγουν τα δάκρυα στο χρόνο και το διάστημα, πολεμήστε με το δικό σας τρόπο μέσα από την πλωτή πόλη της Κολούμπια για να διασώσετε την Ελισάβετ και να φτάσετε στην ελευθερία.
Κατά τη διάρκεια του 1999, ο παίκτης μπορεί να ξεκλειδώσει μια λειτουργία παιχνιδιού που ονομάζεται "Mode Mode", η οποία δίνει στους έμπειρους παίκτες μια γεύση από το είδος του σχεδιασμού και της ισορροπίας που οι σκληροπυρηνικοί παίκτες απολαμβάνουν τον 20ο αιώνα.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: