Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Battlezone 98 Redux

Λήψεις: 30
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8 (8.1) ή 64-bit Windows 10
Επεξεργαστής: Intel Core i5-4570T 2.9 GHz / AMD FX-6100 3.3 GHz
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: Κάρτα γραφικών συμβατή με Microsoft® DirectX® 10.0 με μνήμη 256 MB (ATI Radeon ™ HD 2600 Pro ή NVIDIA® equivalent)
Αποθήκευση: 3 GB

208 seeds / 206 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Battlezone 98 Redux

Περισσοτερα για το παιχνιδι Battlezone 98 Redux

Ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στρατηγικής sci-fi όλων των εποχών επιστρέφει την άνοιξη του 2016 με remastered visuals, online multiplayer και σχεδόν απεριόριστο περιεχόμενο mod από το Steam Workshop.

Εισάγετε ένα εναλλακτικό όραμα της δεκαετίας του 1960, όπου ο "διαστημικός αγώνας" δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια κάλυψη για έναν διαπλανητικό πόλεμο μεταξύ των ΗΠΑ και της Σοβιετικής Ρωσίας πάνω σε μυστηριώδες ξένιο βιομετάλλο.

Αναλάβετε τη διοίκηση ενός στρατού από λεπτές βαριές δεξαμενές επιδρομής, κρουαζιερόπλοια απεργίας, APC και πολλά άλλα και καταστρέψτε τα σούπερ θερμά βλήματα στην αποστολή σας για να εκτοξεύσετε τον εχθρό σας από το πρόσωπο της Σελήνης, του Άρη, της Αφροδίτης, του Τιτάνα, του Ιώ και της Ευρώπης.

Σκουπίστε τα πεδία μάχης για κρίσιμο βιο-μέταλλο, αναπτύξτε ισχυρές άμυνες, κατασκευάστε προηγμένες εγκαταστάσεις και κλιμακώστε κάθε μάχη σε μια επική αντιπαράθεση.

Επαναστατικό, αναζωογονημένο και ανανεωμένο, το μείγμα συναρπαστικής δράσης του πρώτου προσώπου Battlezone 98 Redux και το τεταμένο παιχνίδι RTS είναι τόσο σημαντικό όσο ήταν ποτέ.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: