Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Battlefield Hardline

Λήψεις: 15
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1
Επεξεργαστής: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 850 @ 3.30 GHz
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: NVIDIA GeForce GTX 260 @ 1GB / ATI Radeon HD 5770
Αποθήκευση: 39 GB

710 seeds / 363 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Battlefield Hardline

Περισσοτερα για το παιχνιδι Battlefield Hardline

Το δωδέκατο παιχνίδι του γνωστού Battlefield σειράς σκοπευτών θα πρέπει να εμφανιστεί στις αρχές του 2015. Θα συνδέσει τόσο μια συναρπαστική καμπάνια για έναν παίκτη και μια συναρπαστική λειτουργία για πολλούς παίκτες. Αυτή τη φορά, EA DICE σουηδική εταιρεία έχει συνεργαστεί με την αμερικανική studio σπλαγχνική Αγώνες, που έδωσε την παγκοσμίως γνωστή σειρά τρόμου shooter Dead Space. Σε γενικές γραμμές, το έργο υπόσχεται να γεμίσει με αδρεναλίνη και μοναδικό στο θεματικό σχέδιο.

Μιλώντας για το Hardline Battlefield, δεν πρέπει να ρωτάς τι είδους πόλεμο θα μας στείλουν οι προγραμματιστές αυτή τη φορά. Το γεγονός είναι ότι το νέο πρόγραμμα είναι αφιερωμένο σε εγκληματικά ζητήματα. Με άλλα λόγια, από τη μια πλευρά είναι οι φορείς επιβολής του νόμου, δηλαδή η αστυνομία, από την άλλη - το εγκληματικό σώμα. Σε μια ενιαία καμπάνια, θα παίξουμε το ρόλο του ντετέκτιβ Nick Mendoza, ο οποίος θα οδηγήσει τη γενική διαταγή. Και στη λειτουργία πολλών παικτών, μπορείτε να επιλέξετε τόσο την πλευρά της αστυνομίας όσο και την πλευρά των ληστών.

Και σε αυτή την πλευρά και από την άλλη πλευρά έχουμε να λύσουμε μια μεγάλη ποικιλία εργασιών: να οργανώσει μια επιδρομή, για την απελευθέρωση των ομήρων, ληστέψει μια τράπεζα, να οργανώσει μια πραγματική σφαγή και άλλες εξίσου προκλητική και ενδιαφέρουσα. Ο κόσμος δημιουργήθηκε από σπλαγχνική Παιχνίδια, μας βυθίσει στο χάος, το οποίο είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι είναι καλό και τι είναι κακό ... Αυτό είναι hacked το παιχνίδι, τώρα ο καθένας μπορεί να κατεβάσετε torrent Battlefield μας σκληροπυρηνική.
Σχετικα Παιχνιδια

Stasis

58 14

Pulse

50 12

Dead Rising 3

119 32

Brigador

59 13
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: