Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Battlefield Bad Company 2 + Vietnam

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP
Επεξεργαστής: Core 2 Duo @ 2.0GHz
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: 256 MB Video Card (GeForce 7800 GT / ATI X1900)
DirectX®: DirectX 9, 10, and 11 support
Αποθήκευση: 15 GB

346 seeds / 358 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Battlefield Bad Company 2 + Vietnam

Περισσοτερα για το παιχνιδι Battlefield Bad Company 2 + Vietnam

Ετοιμαστείτε για έναν εντελώς νέο πόλεμο, καθώς ο μαζικά δημοφιλής online shooter της DICE Battlefield: Bad Company ™ 2 κάνει το ταξίδι πίσω στη δεκαετία του '60 και τον διαβόητο πόλεμο στο Βιετνάμ.
Στην καρδιά αυτής της επέκτασης βρίσκονται τέσσερις ξεχωριστοί, ολοκαίνουργιοι χάρτες πολλαπλών παικτών που βασίζονται στον πόλεμο του Βιετνάμ. Κάθε χάρτης φέρνει μια νέα εμπειρία παιχνιδιού και φρέσκα γραφικά, με χαρακτηριστικά όπως οπές, σήραγγες και πυκνή ζούγκλα από όπου ο εχθρός μπορεί να ξεκινήσει επιθέσεις έκπληξη. Επίσης, 15 κλασικά όπλα από το Βιετνάμ και 6 οχήματα είναι διαθέσιμα από τη στιγμή που θα συνδεθείτε.
Και οι τέσσερις τρόποι παιχνιδιού για πολλούς παίκτες από το Battlefield: Bad Company 2, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου κατάκτησης που καθορίζει το είδος, θα μπορούν να αναπαράγονται στο Battlefield: Bad Company 2 Vietnam. Η επέκταση ολοκληρώνεται με την πλήρη εμμονή του παιχνιδιού, οπότε δεν έχει σημασία ποιο θέατρο πολέμου συμμετέχετε, θα συνεχίσετε να ανεβάσετε το στρατιώτη σας ως συνήθως.
Βασικά χαρακτηριστικά
5 ολοκαίνουργιοι χάρτες: Από τους ορυζώνες της κοιλάδας του Phu Bai μέχρι το γεμάτο καπνό Napalm Hill 137, πέντε ξεχωριστοί χάρτες που βασίζονται στο Βιετνάμ φέρνουν το καθένα μια νέα οπτική και εμπειρία παιχνιδιού.
6 Immortalized Vehicles: Αφαιρέστε τα δέντρα κορυφής στο εικονικό αμερικανικό ελικόπτερο. Οδηγήστε την ανθεκτική ρωσική δεξαμενή T54 και την εύθραυστη περιπολική βάρκα των ΗΠΑ PBR "Pibber", συν τρία ακόμα οχήματα που αποθανατίστηκαν στον πόλεμο του Βιετνάμ.
15 Χαρακτηριστικά Όπλα: Φορτίστε σε μάχη με 15 νέα όπλα που σχεδιάστηκαν με βάση τα πραγματικά ανταλλακτικά τους, συμπεριλαμβανομένου του σπάνιου μηχανοκίνητου πυροβόλου Navy SEAL XM22 και του χαρακτηριστικού M79 "Blooper" Grenade Launcher.
Rocking 60's Soundtrack: Ακούστε 8 ραδιοφωνικά κανάλια εντός του παιχνιδιού, με χαρακτηριστικές διαδρομές 2 ωρών, συμπεριλαμβανομένων των "Ride of the Valkyries" και του "Fortunate Son" από την CCR.
Αληθινός διάλογος για τον πόλεμο: Νέες φωνές για τις αμερικανικές και βιετναμέζικες δυνάμεις, βασισμένες στην αυθεντική επικοινωνία από τον πόλεμο του Βιετνάμ.
Online Αποποίηση ευθυνών
ΣΥΝΔΕΣΗ INTERNET, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ. Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ή / ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ONLINE ΖΗΤΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕΙΡΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗΣ. Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΣΕ ΣΕΙΡΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ. Οι EA ONLINE ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ http://www.ea.com/. Πρέπει να είστε 13+ για να εγγραφείτε για λογαριασμό EA. Η EA ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΥΠΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Ή / ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ. Η EA ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ http://www.ea.com/
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: