Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Batman Arkham Origins

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:32-bit: Vista, Win 7, Win 8
Επεξεργαστής:Intel Core 2 Duo, 2.4 GHz / AMD Athlon X2, 2.8 GHz
Μνήμη:2 GB
Γραφικά:NVIDIA GeForce 8800 GTS / AMD Radeon HD 3850 or better with 512 MB of VRAM
DirectX®:9.0c
Αποθήκευση: 20 GB

358 seeds / 151 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Batman Arkham Origins

Περισσοτερα για το παιχνιδι Batman Arkham Origins

Από τις 4 Δεκεμβρίου 2016, οι online υπηρεσίες του Batman: Arkham Origins θα αποσυρθούν. Ευχαριστούμε όσους από εσάς έχετε ενώσει εδώ και 3 χρόνια. Η καμπάνια Ενός παίκτη μπορεί να εξακολουθεί να παίζεται και να απολαμβάνεται εκτός σύνδεσης. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με το Batman: Arkham Origins, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της WB Games http://support.wbgames.com/.

Batman ™: Το Arkham Origins είναι η επόμενη δόση στο φανταστικό παιχνίδι franchise Batman: Arkham. Αναπτύχθηκε από το WB Games Montreal, το παιχνίδι διαθέτει μια διευρυμένη πόλη Gotham και εισάγει μια αυθεντική ιστορία της ιστορίας πριν από τα γεγονότα του Batman: Arkham Asylum και Batman: Arkham City, τα δύο πρώτα επιτυχημένα παιχνίδια του franchise. Το Gotham City είναι ο πιο επικίνδυνος εγκληματίας, το παιχνίδι προβάλλει ένα νεαρό και ακαταμάχητο Batman καθώς αντιμετωπίζει μια καθοριστική στιγμή στην πρώιμη καριέρα του.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: