Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Assassin's Creed Revelations

Λήψεις: 13
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows® XP SP3 / Windows Vista® SP2 /Windows® 7 SP1
Επεξεργαστής: Intel® Core™2 Duo E4400 @ 2.0 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 4000+ @ 2.1GHz
Μνήμη:1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista, 7
Γραφικά: 256 MB DirectX® 9.0–compliant card with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)* /> Αποθήκευση: 12 GB

540 seeds / 99 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Assassin's Creed Revelations

Περισσοτερα για το παιχνιδι Assassin's Creed Revelations

Όταν ένας άνθρωπος έχει κερδίσει όλες τις μάχες του και νίκησε τους εχθρούς του, τι έχει απομείνει γι 'αυτόν να επιτύχει; Ο Ezio Auditore πρέπει να βρει τη ζωή του αναζητώντας απαντήσεις, σε αναζήτηση της αλήθειας.
Στην Αποκάλυψη του Assassin's Creed®, ο κύριος δολοφόνος Ezio Auditore περπατά στα βήματα του θρυλικού μέντορα Altair, σε ένα ταξίδι ανακάλυψης και αποκάλυψης. Πρόκειται για ένα επικίνδυνο μονοπάτι που θα οδηγήσει τον Εζίο στην Κωνσταντινούπολη, την καρδιά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όπου ένας αυξανόμενος στρατός των Ναϊτών απειλεί να αποσταθεροποιήσει την περιοχή.
Εκτός από την βραβευμένη ιστορία του Ezio, μια εκλεπτυσμένη και επεκταμένη online εμπειρία για πολλούς παίκτες επιστρέφει με περισσότερους τρόπους, περισσότερους χάρτες και περισσότερους χαρακτήρες, επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε τις δεξιότητές σας σε δολοφόνους εναντίον άλλων από όλο τον κόσμο.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: