Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Albert and Otto

Λήψεις: 13
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows 8 / 7
Επεξεργαστής: 2.0 GHz CPU (Dual Core recommended)
Μνήμη: 1 GB
Γραφικά: ATi Radeon HD 2400 or NVIDIA GeForce 7600 or better
DirectX: Έκδοση 9.0c
Αποθήκευση: 1 GB

625 seeds / 177 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Albert and Otto

Περισσοτερα για το παιχνιδι Albert and Otto

Σε αυτή την πρώτη δόση "Η περιπέτεια αρχίζει" ο παίκτης ρίχνεται αρχικά σε έναν κόσμο που στοιχειώνει το 1939 τη Γερμανία αναζητώντας ένα μυστηριώδες κορίτσι με αυτιά λαγουδάκι.

Ενδείξεις για το ποιος είναι και τι συνέβη σε αυτήν είναι διάσπαρτα σε όλο το παιχνίδι με τη μορφή σχεδίων.

Ωστόσο, ο παίκτης δεν είναι μόνος σε αυτή την περιπέτεια, η βοήθεια έρχεται με τη μορφή του μαγικού λαγουδάκι του κοριτσιού, Otto.

Ο παίκτης πρέπει να χρησιμοποιήσει τόσο τον Albert όσο και τον Otto με τους δημιουργικούς τρόπους να διασχίσουν έναν κόσμο που στοιχειώνει. Στην αρχή της ιστορίας, ο Albert μπορεί να πυροβολεί και να πηδάει, ενώ ο Otto μπορεί να χωρέσει μέσα από σφιχτά κενά και να κρατήσει τους διακόπτες ισχύος. Αλλά από κοινού, ξεκλειδώνουν νέες δεξιότητες όπως διπλό άλμα, αέρας, έλεγχος των ηλεκτρικών ρευμάτων και πολλά άλλα, καθώς ξετυλίγεται η ιστορία.
Χαρακτηριστικά

Μοναδικός μηχανικός που χρησιμοποιεί ένα μικρό κουτάβι το οποίο ο παίκτης μπορεί να μεταφέρει ή να αφήσει ή / και να ελέγξει από απόσταση για να λύσει παζλ
Μια ιστορία που δημιουργήθηκε από σκοτεινά γεγονότα που είχαν ταφεί στην ιστορία μας και δεν είναι κουτάλια για τον παίκτη.
Φροντίστε τα πρόβατα, τα χρησιμοποιήστε ως πλατφόρμες για να κολυμπήσετε, μια φλόγα στο φως, σκούρο σπήλαιο ή ως απόσπαση της προσοχής για τους λύκους ενώ κάνετε μια γρήγορη απόδραση. αν το στομάχι σας μπορεί να το χειριστεί
2,5 - 3 ώρες μοναδικών παζλ που χρησιμοποιούν λαγουδάκι, αλεξιπτωτισμό, ηλεκτρικούς διακόπτες, λύκους, πιράνχα και άλλα.
Σχεδιασμός παζλ και γρήγορες, χωρίς διακρίσεις, τμήματα γαντιών.
Ελάτε πρόσωπο με πρόσωπο με εκφοβισμούς μεγαλύτερες από τη ζωή μηχανικά τέρατα και ξεπεράστε τους.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: