Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Alan Wake Dilogy

Λήψεις: 13
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1
Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά:256 MB DirectX 9
Αποθήκευση: 5 GB

471 seeds / 14 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Alan Wake Dilogy

Περισσοτερα για το παιχνιδι Alan Wake Dilogy

Ο Alan Wake είναι διάσημος συγγραφέας, συγγραφέας θρίλερ. Από την πένα του βγήκε περισσότερο από ένα μπεστ-σέλερ, αλλά πρόφθασε να εξετάσει, το οποίο, ίσως, δεν αποφεύγουν κάθε συγγραφέα - μια δημιουργική κρίση. Η έμπνευση τον άφησε, ενδιαφέρουσες ιδέες δεν έρχονται στο νου. Για να σωθεί από την κατάθλιψη, ο Alan και η σύζυγός του Alice πάνε διακοπές. Για μια ξεκούραση έχουν φροντίσει μια σιωπηλή μικρή πόλη Bright-Falls, που βρίσκεται στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. Το Wake δεν υποψιάζεται πόσο κατάλληλο για το είδος του το μέρος που επέλεξε να βρει έμπνευση ...

Ωστόσο, είναι σύντομα να μάθουμε γι 'αυτό. Το πρώτο βράδυ κάποια δύναμη ξαφνικά απαγάγει την Αλίκη και ο Alan θέτει ως μοναδικό σκοπό να σώσει την αγαπημένη του γυναίκα. Είναι αλήθεια ότι δεν θα είναι εύκολο να το βρείτε. Writer για να μάθουν πολλά φοβερά μυστικά αυτής ήσυχη πόλη και όχι μόνο μία ή δύο φορές για να συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο με την σκοτεινή δύναμη. Σκοτεινή με την αληθινή έννοια της λέξης: το σκοτάδι τρέφει κακή δύναμη. Το φως, αντίθετα, το τσιρίζει, οπότε το όπλο και ο προστάτης του ήρωα θα είναι ένας φακός και άλλες πηγές φωτός. Ωστόσο, το φως εξαλείφει μόνο τον εχθρό από την επιτήρηση σκοτεινή δύναμη, και να τους νικήσει εντελώς, δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς ένα πυροβόλο όπλο.

Τη νύχτα, Alan Wake θα διερευνήσει ανατριχιαστικό χώρους, ψάχνει για την Αλίκη, και απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, και το απόγευμα - να απολαύσετε το τοπίο της πόλης και να αλληλεπιδρούν με τους ντόπιους, οι οποίοι όχι μόνο θα βοηθήσει στην επίλυση του μυστηρίου, αλλά και να συμβάλει στην περαιτέρω μπλέξιμο τους. Σε γενικές γραμμές, οι διακοπές συγγραφέας στο Bright Falls δεν ήταν μια επιτυχία, αλλά πόσο είναι η έμπνευση για τη δημιουργία της επόμενης μυαλό-blowing θρίλερ!

Χαρακτηριστικά του Alan Wake:
- Όσοι έχουν κατεβάσει torrent Alan Wake, ξέρετε ενδιαφέρουσα ιστορία για έναν συγγραφέα του θρίλερ, ήρθε σε μια ήσυχη πόλη για την έμπνευση και να το πάρετε στο ακέραιο. Η απροσδόκητη εξαφάνιση της συζύγου σε πολύ περίεργες περιστάσεις - αυτή είναι μόνο η αρχή, που οδηγεί σε πολλά τρομερά μυστικά ...
- Το αρχικό παιχνίδι, βασισμένο σε μια συνεχή αλληλεπίδραση με τις πηγές φωτός - ο κύριος σύμμαχος. Ευτυχισμένοι στην πόλη ήσυχα, αλλά τη νύχτα υπάρχουν πολλοί που θέλουν να σπάσουν τον ήρωα. Όλοι τους είναι ατρόμητοι στο σκοτάδι, αλλά ευάλωτοι στο φως.
- Όλοι αυτοί που αποφάσισαν να κατεβάσουν το παιχνίδι Alan Wake, θα απολαύσουν το ρεαλισμό του. Αυτό ισχύει για το περιβάλλον και την εμφάνιση, τη συμπεριφορά των χαρακτήρων. Ακόμα και ο καιρός θα αλλάξει συνεχώς, ενισχύοντας την ατμοσφαιρική ιστορία.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: