Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Football Manager 2015

Λήψεις: 30
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
OS: Windows Vista, 7, 8
CPU: Intel Pentium 4 2,2 GHz, AMD Athlon X2 3200+
RAM: 2 GB
VIDEO CARD: GeForce 6600 GT / Radeon X1600
FREE DISK SPACE: 5 GB

915 seeds / 75 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Football Manager 2015

Περισσοτερα για το παιχνιδι Football Manager 2015

Το Football Manager 2015 (συντομογραφία FM15) είναι ένα παιχνίδι βίντεο προσομοίωσης ποδοσφαίρου που αναπτύχθηκε από το Sports Interactive και δημοσιεύτηκε από την Sega.

Το παιχνίδι προσφέρει μια ποικιλία από νέα χαρακτηριστικά όπως το να είναι το πρώτο παιχνίδι του franchise για να συμπεριλάβει την ενσωμάτωση Twitch, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να μεταδώσουν το παιχνίδι τους στο διαδίκτυο. Υπήρξε μια γενική επισκευή του μηχανήματος αγώνων, προσθέτοντας 2000 νέα κινούμενα σχέδια στο παιχνίδι, βελτιωμένη φυσική μπάλα και βελτιωμένα πλάνα, περάσματα, μακριές μπάλες κλπ. Τα μοντέλα των παικτών έχουν επίσης ενημερωθεί προσθέτοντας νέο ρεαλισμό στο παιχνίδι μαζί με ένα ολοκαίνουργιο φωτισμό μοντέλο.

Υπήρξε ένας πλήρης επανασχεδιασμός της διασύνδεσης του παιχνιδιού, εισάγοντας μια νέα πλευρική γραμμή δίνοντας μια νέα ματιά στο Football Manager 2015.

Επίσης, μια μεγάλη προσθήκη φέτος εισήγαγε στυλ διευθυντών. Τώρα είναι δυνατόν να επιλέξετε μεταξύ ενός διαχειριστή "Tracksuit" ή ενός "Τακτικού" διαχειριστή.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: