Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

FIFA 13

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1
Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo 1,8 Mhz
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: ATI Radeon HD 3600
Αποθήκευση:5,5 GB

493 seeds / 303 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι FIFA 13

Περισσοτερα για το παιχνιδι FIFA 13

Η FIFA 13 έγινε η επέτειος της θρυλικής σειράς ποδοσφαίρου - η 20η σε σειρά. Απελευθερώθηκε το Σεπτέμβριο του 2012 και, φυσικά, ευχαριστημένοι παίκτες με διάφορες καινοτομίες. Ήδη από την παράδοση, οι καινοτομίες έχουν αγγίξει τόσο τα γραφικά όσο και το gameplay. Πολλοί οπαδοί της σειράς έσπευσαν να κατεβάσουν τη FIFA 13 μέσω του χείμαρρου για να θαυμάσουν προσωπικά και να δοκιμάσουν τα φρέσκα μάρκες που προετοίμασε η EA Sports για αυτούς. Για την ανάπτυξη του παιχνιδιού, χρησιμοποιήθηκε ο προηγμένος κινητήρας, ο μηχανισμός επιρροής του Παίκτη, ώστε η φυσική να ανυψωθεί σε νέο επίπεδο. Η συμπεριφορά στο γήπεδο έγινε ακόμα πιο ρεαλιστική, τα συναισθήματα των παικτών και των θεατών - ακόμη πιο φωτεινά, το παιχνίδι - ακόμα πιο δυναμική.

Χαρακτηριστικά της FIFA 13:
- Το φάσμα των επαγγελματικών δεξιώσεων των αθλητών έχει επεκταθεί σημαντικά, λόγω του οποίου το παιχνίδι έχει γίνει πιο ποικίλο, συναρπαστικό και ταυτόχρονα πιο δύσκολο.
- Η ομάδα των αντιπάλων με κάθε νέα κυκλοφορία της σειράς γίνεται όλο και πιο έξυπνη. Τώρα οι παίκτες θα αναλύσουν το παιχνίδι ακόμα πιο προσεκτικά, γι 'αυτό θα είναι πιο δύσκολο να τους αντισταθείς.
- Οι παίκτες που επιλέγουν να κατεβάσετε το torrent FIFA 13, θα ανοίξει νέες δυνατότητες τακτικής και χάρη στην Πρώτη ελέγχου αφής, υπεύθυνος για την πρώτη επαφή της μπάλας - μεγάλη περιοχή του αντιπάλου απροσεξία κατά τη διάρκεια της υποδοχής μπορεί να παίξει στα χέρια.
- Tactical Free Kicks - ένα άλλο νέο σύστημα, είναι υπεύθυνο για κυρώσεις. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε από την ομάδα των καλύτερων παικτών και να σκεφτείτε προσεκτικά τον ελιγμό για να δημιουργήσετε την πιο επικίνδυνη στιγμή για την αντίπαλη ομάδα.
- Το FIFA 13 ήταν το πρώτο παιχνίδι της σειράς που υποστηρίζει ανειδίκευτους ελεγκτές για κονσόλες - Kinect και PlayStation Move. Και για τις Wii U, παρουσιάζονται οι αποκλειστικές αισθητικές λειτουργίες. Χάρη σε τέτοιες λύσεις, οι ποδοσφαιρικοί αγώνες έχουν γίνει ακόμα πιο συναρπαστικοί!
- Ήδη από την παράδοση στο επόμενο παιχνίδι, νέες ομάδες, πρωταθλήματα και γήπεδα, τα οποία, φυσικά, έχει επίσης θετική επίδραση στην ποικιλία του παιχνιδιού.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: