Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Test Drive Unlimited 2

Λήψεις: 16
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP SP2, Vista SP2, Windows 7
Επεξεργαστής:Intel Core 2 Duo 2.2GHz or AMD Athlon X2 4400+
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870 or faster*
DirectX®: DirectX 9.0c
Αποθήκευση: 14 GB

59 seeds / 251 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Test Drive Unlimited 2

Περισσοτερα για το παιχνιδι Test Drive Unlimited 2

Το Test Drive Unlimited 2 μετατρέπει το είδος οδήγησης, προσθέτοντας την εμμονή, την εξέλιξη και την προσαρμογή των πιο πρόσφατων παιχνιδιών για πολλούς παίκτες στην εμπειρία αγωνιστικών αυτοκινήτων.
Το Test Drive Unlimited 2 συνδυάζει μοναδικούς παίκτες και εμπειρίες για πολλούς παίκτες, δημιουργώντας έναν δυναμικό κόσμο εξελισσόμενου περιεχομένου και προκλήσεων. Οι παίκτες καθορίζουν το προσωπικό τους πρόσωπο μέσω της απαράμιλλης προσαρμογής των avatar και των οχημάτων τους, καθώς και την απόκτηση ακινήτων, ενδυμάτων και άλλων αξεσουάρ ενός πολυτελούς διεθνούς τρόπου ζωής. Όλοι οι νέοι τύποι αγώνων, οι κλάσεις των οχημάτων, οι περιβαλλοντικές προκλήσεις, οι τοποθεσίες και πολύ περισσότερο πιέζουν αυτό το επικό franchise σε νέα επίπεδα απόδοσης.
Chase δόξα πίσω από το τιμόνι των πιο αποκλειστικών αυτοκινήτων επιδόσεων και να λάβει τον αγώνα σε απευθείας σύνδεση για να αμφισβητήσει τους αντιπάλους σε όλο τον κόσμο. Προσαρμόστε τη ζωή σας καθώς δακρύζετε μέσα από τους δρόμους και εκσφενδονίζετε τη σκόνη εκτός δρόμου στα ηλιόλουστα νησιά της Ίμπιζα και της Χαβάης.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: