Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Saints Row 2

Λήψεις: 13
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows XP or Vista.
Επεξεργαστής2.0 GHz Intel Dual-Core Pentium IV or equivalent or AMD Dual-Core Athlon XP or equivalent
Μνήμη: 1 GB
Γραφικά:128MB 3D graphics card with Shader Model 3.0 support (i.e. 7600 NVidia card or better, ATI X1300 card or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c
Αποθήκευση: 15 GB

21 seeds / 149 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Saints Row 2

Περισσοτερα για το παιχνιδι Saints Row 2

Η Saints Row 2 φέρνει αληθινή ελευθερία στο ανοιχτό παιχνίδι. Οι παίκτες μπορούν να παίξουν όπως θέλουν και με όποιον θέλουν σε αυτό το sequel στο πολυαναμενόμενο και εξαιρετικά επιτυχημένο Saints Row.
Ορίστε χρόνια μετά το πρωτότυπο, ο παίκτης βρίσκει στο Stilwater τόσο οικείο όσο και παράξενο και αμφισβητείται, φέρνοντας τους Αγίους πίσω ως δικαιωματικούς βασιλιάδες του Stilwater και φέρνοντας εκδίκηση σε όσους τον κατηγόρησαν.
Απεριόριστη προσαρμογή - Παίξτε ως πλήρως προσαρμόσιμους χαρακτήρες που είναι αρσενικοί, θηλυκοί ή κάτι μεταξύ τους.
- Τα οχήματα μπορούν να προσαρμοστούν οπτικά καθώς και οι επιδόσεις τους.
- Οι κούνιες και ακόμη και οι συμμορίες έχουν έναν εκπληκτικό βαθμό λεπτομερών επιλογών προσαρμογής.
Πολλαπλών παικτών - Η καμπάνια πλήρους ιστορικού Co-op έχει μια ομαλή ενσωμάτωση (για παράδειγμα, ένας παίκτης οδηγεί ενώ οι άλλοι βλαστών).
- Ο ανταγωνιστικός βουλευτής προωθεί τα όρια της εμβάπτισης σε ένα ζωντανό περιβάλλον Stillwater είναι γεμάτο με αστυνομικούς, αθώους παρευρισκόμενους και αντίπαλες συμμορίες.
Καταπολέμηση δολοφόνων και τρομερά οχήματα - Αεροπλάνα, ελικόπτερα, μοτοσικλέτες, σκάφη και αυτοκίνητα μπορούν να δοκιμαστούν και να χρησιμοποιηθούν ως όπλα. Στο έδαφος οι νέες επιλογές μάχης περιλαμβάνουν μάχη με σώμα, λεπτό στόχο και ανθρώπινη ασπίδα.
Ελευθερία να εξερευνήσετε - Περισσότερες αποστολές, δραστηριότητες, εκτροπές, αγώνες, όπλα, οχήματα, κούνια, πόλεις και εσωτερικούς χώρους από ποτέ άλλοτε. Πάνω από 40 ιστορικές αποστολές με επιπλέον αποστολές μπόνους λαμβάνουν χώρα σε ένα μεταμορφωμένο Stilwater που είναι πάνω από 50% μεγαλύτερο από πριν.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: