Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

RIDE

Λήψεις: 33
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1
Επεξεργαστής: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.60 GHz
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: NVIDIA GeForce GTX 460 @ 1GB / ATI Radeon HD 6790 @ 1GB*
Αποθήκευση: 35 GB

101 seeds / 166 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι RIDE

Περισσοτερα για το παιχνιδι RIDE

Ποδήλατα από τους πιο αγαπημένους κατασκευαστές μοτοσυκλετών του κόσμου, συναρπαστικές φυλές και ένα ταξίδι γύρο σε όλο τον κόσμο που λαμβάνει σε 15 διαφορετικές τοποθεσίες: όλα αυτά και περισσότερα στο νέο videogame: RIDE.

Επιλέξτε από πάνω από 100 ποδήλατα από τους κατασκευαστές που έχουν κάνει ιστορία μοτοσικλέτας και ξεκινήστε την εκδρομή στο World Tour. Οι αντίπαλοι της Challenge σε Φεστιβάλ Μοτοσικλέτας χωρίζονται σε τρεις διαφορετικές τυπολογίες στίβου: από τις συγκινήσεις των GP Tracks, μέσα από τα όμορφα τοπία των Country Tracks και σε όλη τη διαδρομή μέχρι την πρόκληση των City Tracks. Αγωνιστείτε μετά τον αγώνα, προσαρμόστε και βελτιώστε το ποδήλατό σας για να φτάσετε στην παγκόσμια κατάταξη και να γίνετε ο ταχύτερος ποδηλάτης στο RIDE. Εκτός από το World Tour, οι παίκτες μπορούν να ανταγωνιστούν σε διάφορες διαφορετικές λειτουργίες παιχνιδιού: Quick Race, Time Trial, Split Screen και σε απευθείας σύνδεση με έως και 12 παίκτες στο Quick Race και στο Championship.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: