Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Need for Speed Undercover

Λήψεις: 16
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Microsoft Windows® Windows XP (SP2), Windows Vista
Επεξεργαστής:Intel Pentium® 4 or equivalent, 3.0 GHz or faster
Μνήμη: 1 GB
Γραφικά:128 MB or more, NVIDIA GeForce (6600 or better); ATI Radeon (9500 or better); Intel G45 Express Chipset
Drivers: DirectX® 9.0c (included) and latest video drivers /> Αποθήκευση: 6 GB

34 seeds / 498 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Need for Speed Undercover

Περισσοτερα για το παιχνιδι Need for Speed Undercover

Chase ή Be Chased.
Ποτέ δεν σκεφτήκατε ότι θα έμοιαζε σαν αυτό; Μια παντοτινή εκδίωξη όπου είστε το κυνήγι. Και ο κυνηγός. Τώρα πρέπει να πάρετε πίσω από το τιμόνι και να διακινδυνεύσετε τα πάντα για να διεισδύσουν σε ένα αδίστακτο διεθνές έγκλημα. Ο άνθρωπος που ακολουθείς είναι ο μανιακός πίσω από το τιμόνι και οδηγεί. Αυτός είναι αυτός που χρειάζεστε, θα τον εντοπίσετε. Περιττό να πούμε ότι ο στόλος των αστυνομικών κρουαζιερών στον καθρέφτη σας δεν θα κάνει τα πράγματα ευκολότερα. Θα πάρει όλη την εμπειρία σας ?? και κάθε ίχνος ικανότητα ?? για να ξεπεράσει το νόμο, να πάρει κάτω από τον εχθρό, και να ξεκλειδώσετε την αλήθεια που βάζει ένα τέλος σε αυτό το κυνηγητό μια για πάντα.

Go Deep Undercover - Αγωνιστείτε σε μια γεμάτη δράση ιστορία αναζήτησης και προδοσίας. Αναλάβετε θέσεις εργασίας και ανταγωνίζεστε σε αγώνες για να αποδείξετε τον εαυτό σας καθώς διεισδύετε και καταργείτε ένα διεθνές συνδικάτο εγκλημάτων.
Highway Battle - Καταπολέμηση ανοικτά των μπάτσων και άλλοι, όπως σας πάρει κάτω από το θήραμά σας σε υψηλή ταχύτητα, υψηλή μερίδιο καταδιώξεις πολλών αυτοκινήτων. Νέοι και εξαιρετικά βελτιωμένοι μηχανισμοί της AI σημαίνουν Περισσότεροι επιθετικοί και ευφυείς μπάτσοι επικεντρώθηκαν στο να σας βγάλουν γρήγορα και με οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο.
Ίδια η Open World - Δάκρυ πέρα ​​από το τεράστιο σύστημα εθνική οδό και να ανακαλύψουν τον ανοιχτό κόσμο της περιοχής του Κόλπου Coast Tri-Cities, με τρεις μοναδικές πόλεις που συνδέονται με ένα εκτεταμένο οδικό δίκτυο.
Ηρωική οδήγηση κινητήρα - Μια ολοκαίνουργια μηχανή παιχνιδιών.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: