Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Need for Speed Rivals

Λήψεις: 30
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista (SP2), Windows 7, Windows 8
Επεξεργαστής: AMD Athlon X2 με συχνότητα 2.8 GHz ή μεγαλύτερη. Intel Core 2 Duo με συχνότητα 2,4 GHz ή μεγαλύτερη
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: AMD Radeon 3870 ή νεότερη έκδοση. NVIDIA GeForce 8800 GT ή νεότερη έκδοση
Αποθήκευση: 10 GB

342 seeds / 43 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Need for Speed Rivals

Περισσοτερα για το παιχνιδι Need for Speed Rivals

Computer game NeedforSpeed: Οι αντίπαλοι μπορούν να θεωρηθούν μια νέα, ενημερωμένη έκδοση του ήδη γνωστού παιχνιδιού NeedforSpeed: HotPursuit. Αν τα συγκρίνετε μεταξύ τους, η νέα έκδοση διακρίνεται από την καλύτερη απόδοση, καθώς και από κάποια ευκολία, τα οποία προστίθενται στη λειτουργία πολλαπλών χρηστών. Περιλαμβάνουν το γεγονός ότι σας συγχωρείται ένας τεράστιος αριθμός λαθών και αδυναμιών σας. Τη στιγμή που η τροχιά είναι σε κακή κατάσταση, η επιφάνεια του δρόμου είναι βρεγμένη από τη βροχή, το αυτοκίνητό σας θα είναι ακόμα διαχειρίσιμο και δεν θα υπάρξουν προβλήματα.

Αν σκεφτούμε τα διακριτικά χαρακτηριστικά μεταξύ των απελευθερώσεων των παιχνιδιών, τότε σε αυτή την έκδοση δεν υπάρχουν διαχωρίσεις σε τρόπους, μόνο και πολλοί χρήστες τώρα όχι. NeedforSpeed: Οι αντίπαλοι κατεβάζουν torrent προσφέρουμε σε όλους τους λάτρεις των προσομοιωτών αγωνιστικών αυτοκινήτων, από το site μας. Τώρα οι αντίπαλοί σας θα είναι πραγματικοί παίκτες και η συμμετοχή σε διαγωνισμούς θα είναι πολύ πιο δύσκολη. Αν και το παιχνίδι θα είναι πιο ενδιαφέρον. Θέλετε να συναγωνιστείτε με τους συντρόφους σας; Για να γίνει αυτό, θα σας δοθούν πληροφορίες σχετικά με το πού είναι ο αγώνας τη στιγμή που βρίσκονται, τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν και άλλες πληροφορίες.

Επιπλέον, το παιχνίδι διαθέτει μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, μια επιλογή των οποίων θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους παίκτες. Επίσης, θα έχετε και άλλες δυνατότητες. Εκπρόσωποι της εταιρείας ElectronicArts προσφέρουν να εξοικειωθούν με τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, τα οποία, κατά τη γνώμη τους, χαλαρώνουν ιδιαίτερη προσοχή. Και για να τα αναγνωρίσετε, χρειάζεστε NeedforSpeed: Rivals για να κατεβάσετε το torrent, χρησιμοποιώντας τον πόρο παιχνιδιών μας.

Το παιχνίδι χρησιμοποιεί ένα ισχυρό κινητήρα, χάρη στο οποίο το Redview County μπορεί να έρθει στη ζωή στο παιχνίδι.
Επίσης, οι χρήστες του προϊόντος παιχνιδιού είναι πρόσθετες υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων μπορείτε να επισημάνετε τα στατιστικά στοιχεία των επιτευγμάτων σας, καθώς και τους διαγωνισμούς για πολλούς παίκτες.

Κάθε παίκτης μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση των αυτοκινήτων και να τα δημιουργήσει σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: