Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Need For Speed Hot Pursuit

Λήψεις: 13
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ Windows XP SP3, Windows XP 64-bit SP2, Windows Vista SP2 (32- or 64-bit), or Windows 7 (32- or 64-bit).
Επεξεργαστής: Intel Core® 2 Duo 2.0 GHZ or AMD Athlon X2 64 2.4GHZ; 1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista® - Windows 7®
Μνήμη:1GB (XP), 1.5GB (Vista), 1.5 GB (Windows 7)
Γραφικά: DirectX® 9.0c Compatible 3D-accelerated 256 MB video card with Shader Model 3.0* or higher
Αποθήκευση: 8 GB free hard disk space

1022 seeds / 179 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Need For Speed Hot Pursuit

Περισσοτερα για το παιχνιδι Need For Speed Hot Pursuit

Η Need for Speed Hot Pursuit σας ξεκινά σε ένα νέο ανοιχτό τοπίο πίσω από το τιμόνι των ταχύτερων και πιο όμορφων αυτοκινήτων στον κόσμο. Από το κριτήριο, το βραβευμένο στούντιο πίσω από τη σειρά Burnout, το Hot Pursuit θα επαναπροσδιορίσει τα αγωνιστικά παιχνίδια για μια ολόκληρη νέα γενιά.

Θα συναντήσετε εκπληκτικές ταχύτητες, καταπατήσεις και αποδράσεις όπως εσείς. Μέσω της Need for Speed Autolog και της καινοτόμου προσέγγισής του στον συνδεδεμένο κοινωνικό ανταγωνισμό, η εμπειρία σας στο Hot Pursuit θα επεκταθεί πέρα από την κονσόλα στο διαδίκτυο, μεταφέροντας συνεχώς το παιχνίδι σας σε νέες και μοναδικές κατευθύνσεις.

Φορτωμένο με δράση, αυτό το παιχνίδι θα σας προκαλέσει να γίνει ο πιο επιθυμητός δρομέας του Seacrest County. Για πρώτη φορά σε ένα παιχνίδι Need for Speed, θα είστε σε θέση να παίξετε μια πλήρη καριέρα και από τις δύο πλευρές του νόμου. Είτε είστε οδηγός ταχύτητας ή ένας μπάτσος με μια μέση ράβδωση, βεβαιωθείτε ότι οι αεροπόροι σας είναι πεντακάθαροι και οδηγώντας σας.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: