Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

MotoGP 15

Λήψεις: 33
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1
Επεξεργαστής: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 850 @ 3.30 GHz
Μνήμη: 4 GB
Γραφικά: NVIDIA GeForce GTX 460 @ 1GB / ATI Radeon HD 6790 @ 1GB*
Αποθήκευση: 30 GB

67 seeds / 451 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι MotoGP 15

Περισσοτερα για το παιχνιδι MotoGP 15

Είστε έτοιμοι για τις νέες προκλήσεις του MotoGP ™ 15; Ανταγωνιστείτε στους αναβάτες MotoGP ™, Moto2 ™ και Moto3 ™ στα 18 κυκλώματα του πρωταθλήματος 2015 σε μια προσπάθεια να κερδίσετε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή!

Το MotoGP ™ 15 επιστρέφει με μια σειρά από νέες λειτουργίες για να εγγυηθεί μια πιο ολοκληρωμένη και συναρπαστική εμπειρία. Ο τρόπος σταδιοδρομίας έχει επεκταθεί με την εισαγωγή Προσωπικών Ομάδων, ο AI και η φυσική έχουν ανασχεδιαστεί και βελτιστοποιηθεί με βελτιωμένη αλληλεπίδραση μεταξύ ποδηλάτου και αναβάτη και μια νέα λειτουργία παιχνιδιού βλέπει ότι προσπαθείτε να νικήσετε τις ώρες που έχουν οριστεί από τους καλύτερους αναβάτες σε κάθε κατηγορία .

Το MotoGP ™ 15 επιτρέπει στους παίκτες να βιώσουν από πρώτο χέρι τον κόσμο με αφορμή την αδρεναλίνη του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος στον τομέα της μοτοσικλέτας!
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: