Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Just Cause 2

Λήψεις: 14
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Microsoft Windows Vista (Windows XP is unsupported)
Επεξεργαστής: Dual-core CPU with SSE3 (Athlon 64 X2 4200 / Pentium D 3GHz)
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά: DX10 compatible graphics card with 256 MB of memory
(Nvidia GeForce 8800 series/ ATI Radeon HD 2600 Pro)
Αποθήκευση:10 GB

202 seeds / 442 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Just Cause 2

Περισσοτερα για το παιχνιδι Just Cause 2

Βυθιστείτε σε μια περιπέτεια ελεύθερης περιαγωγής που τροφοδοτείται με αδρεναλίνη. Ως παράγοντας Rico Rodriguez, παραγγελίες σας είναι να βρείτε και να σκοτώσει το φίλο σας και μέντορα ο οποίος έχει εξαφανιστεί στο παραδεισένιο νησί της Panau. Εκεί, πρέπει να προκαλέσετε το μέγιστο χάος από τη ξηρά, τη θάλασσα και τον αέρα για να μετατοπίσετε την ισορροπία ισχύος. Με το μοναδικό αρπάγη και αλεξίπτωτο combo, BASE άλμα, επισκιάσουν και να δημιουργήσετε τις δικές σας φιγούρες υψηλής ταχύτητας. Με 400 τετραγωνικά μίλια άγριο έδαφος και εκατοντάδες όπλα και οχήματα, το Just Cause 2 αψηφά τη βαρύτητα και την πίστη.
UNIQUE VERTICAL GAMEPLAY - Φτάστε στον αέρα σαν κανένα άλλο παιχνίδι. Απολαύστε τη συνολική ελευθερία εναέριας κυκλοφορίας με το μοναδικό αλεξίπτωτο και το διπλό χτύπημα
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αδρεναλίνη ακροβατικά - Ελεύθερη πτώση, βάση άλμα, surf όχημα, παρ πανί, skydive, παλεύουν, σφεντόνα, άλμα μεταξύ των οχημάτων, κρέμονται από ελικόπτερα, τα κτίρια κλίμακα. Το αδύνατο είναι μέσα στο χέρι σας.
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ DUAL GRAPPLE - Το καλύτερο εργαλείο σας είναι πλέον ένα όπλο. Φωτιά δύο βολές με το γάντζο αρπάγη και να επισυνάψετε απρόθυμοι τους εχθρούς με τα οχήματα υψηλής ταχύτητας, κρεμάστε τους ανάποδα από κτίρια, αντικείμενα σχοινί στα μέσα του αέρα. Οι δυνατότητες είναι τόσο μεγάλες όσο η φαντασία σας.
Ανακαλύψτε τα μυστικά του Παναού - Εξερευνήστε τον παράδεισο του νησιού. από μεγάλες πόλεις, απομονωμένες παραλίες και πανύψηλες κορυφές βουνού - περισσότερα από 400 τετραγωνικά μίλια από την προσωπική σας παιδική χαρά.
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - Εκατοντάδες στόχοι μπορούν να ολοκληρωθούν με οποιονδήποτε τρόπο ή με διαταγή που θα επιλέξετε. Όταν ήρθε η ώρα για ένα διάλειμμα από την επιχείρηση του πρακτορείου, γυρίστε πίσω και να απολαύσετε όλα τα αξιοθέατα που Panau έχει να προσφέρει.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - αέρα Catch σε ένα ποδήλατο βρωμιά υψηλής ταχύτητας, τη φυλή πέρα ​​από τη θάλασσα σε μια βάρκα δύναμη, ή φωτιά εξαπλωθεί από πυραύλους από ένα ελικόπτερο επίθεση - πάνω από 100 χερσαίων, θαλάσσιων και εναέριων οχημάτων είναι δικά σας για τη λήψη.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: