Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

FlatOut Ultimate Carnage

Λήψεις: 13
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows XP (32bit) Windows Vista (32/64bit)
Επεξεργαστής: Intel Processor 2.2GHz or Higher / AMD 2.2GHz or Higher
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά:Nvidia Geforce 7600 or higher, ATI Radeon X1800 or higher.
Integrated Graphics Chips and Laptops are not supported by this game.
DirectX Version: DirectX 9.0c
Αποθήκευση: 4,75 GB

575 seeds / 163 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι FlatOut Ultimate Carnage

Περισσοτερα για το παιχνιδι FlatOut Ultimate Carnage

Το FlatOut Ultimate Carnage αναβαθμίζει την καταστροφή των αγώνων σε ένα εντελώς νέο επίπεδο θανάτου που σπάζει τα οστά. Το FlatOut Ultimate Carnage είναι η αγωνιστική καταστροφή των arcade στα καλύτερά της και πιο ακραία με τη φυσική του πραγματικού κόσμου, τρεις διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού και προσφέροντας στους παίκτες μια μεγάλη ποικιλία online και offline επιλογές για πολλούς παίκτες.
Χαρακτηριστικά:
Arcade καταστροφή αγωνιστικά στα καλύτερά της:
Ο μηχανισμός φυσικής φυσικής σε πραγματικό κόσμο της FlatOut συνδυάζει οχήματα κατασκευασμένα από 40 και παραμορφώσιμα μέρη με πάνω από 8000 καταστρεφόμενα αντικείμενα ανά διαδρομή.
Τεράστιος αριθμός στυλ αγώνων που ταιριάζουν στη διάθεση και τις προτιμήσεις σας:
Αγωνιστική καριέρα. Ανταγωνιστείτε στο προοδευτικά σκληρότερο πρωτάθλημα που καταστρέφει το δρόμο σας μέσα από 3 τάξεις για να γίνει ο τελικός πρωτοπόρος FlatOut. Arcade αγωνιστικά. Deathmatch Destruction Derbies, δοκιμές χρόνου και προκλήσεις που καλύπτονται από συντριβή.
Εξαιρετικά ανταγωνιστική δράση FlatOut:
Ανταγωνίζονται ενάντια σε άλλους 11 οδηγούς σε μεμονωμένους παίκτες από μια επιλογή 48 αυτοκινήτων σε 39 κομμάτια σε 6 διαφορετικά περιβάλλοντα. Καταστρέψτε το δρόμο σας μέσα από τις ερημικές εκτάσεις, τις μαζικές αποστράγγιες καταιγίδων και τα στενά δρομάκια της πόλης.
Υποστηρίζει πλήρως τα παιχνίδια για τα Windows live:
Έως και 8 παίκτες ταυτόχρονη ζωντανή αναπαραγωγή, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων, των Derbies και Stunts, καθώς και των ολοκαίνουργιων Deathmatch Derbies και της εξαίρετης λειτουργίας αγώνα Head-On.
Χαλαροί χαρακτήρες Ragdoll εκτοξεύτηκαν μέσα σε αγώνες και σε 12 τραγικά μίνι παιχνίδια:
Το Ragdoll είναι μοναδικό στο FlatOut - το οποίο εκτοξεύεται από το παρμπρίζ σας ή ακόμα καλύτερα από το αλεξήνεμο του άλλου οδηγού καθώς καταστρέφονται από τον αγώνα. Επιπλέον, υπάρχουν τα 12 συμβάντα Ragdoll τα οποία παίρνουν κάποια κτύπημα για την κατάχρηση από το σώμα τους (π.χ. High Jump, Stone Skipping, Ring of Fire, Field Goal και Free Kick).
Τα αυτοκίνητα φαίνονται εκπληκτικά:
Δείτε κάθε μηδέν και χαλαρώστε όλα με χαρτογράφηση περιβάλλοντος σε πραγματικό χρόνο για να δημιουργήσετε μια γρηγορότερη ρεαλιστική εμφάνιση. flatout διαθέτει δυναμικούς χάρτες σκιάς για κάθε τρισδιάστατο αντικείμενο στην πίστα, συμπεριλαμβανομένων των κτιρίων, του σκηνικού και των αυτοκινήτων, καθιστώντας την κίνηση του Ultimate Carnage εξαιρετικά ομαλή. Βελτιωμένα αποτελέσματα σωματιδίων π.χ. Σκόνη, βρωμιά, καπνός, πιτσίλισμα νερού και σπινθήρες αναπήδησης.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: