Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Driver San Francisco

Λήψεις: 15
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1
Επεξεργαστής: Intel Pentium / AMD Athlon64
Μνήμη: 2 GB
Γραφικά:DirectX 9
Αποθήκευση:6,6 GB

510 seeds / 58 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Driver San Francisco

Περισσοτερα για το παιχνιδι Driver San Francisco

Αυτό το παιχνίδι από την εταιρεία Ubisoft Reflections έχει ήδη καταφέρει να αποκτήσει λατρευτική θέση. Βγήκε το 2011, έλαβε από τους επαγγελματίες μια μέση βαθμολογία 8/10, και λέει ομαλά ότι το racing arcade Driver San Francisco αξίζει να γίνει μέρος του σκληρού δίσκου και του παιχνιδιού του gamer! Για να παίξει είναι για το θρυλικό John Tanner - αστυνομία και πρώην επαγγελματίας δρομέας. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πρώην αναβάτες, και η επιδίωξη των εγκληματιών είναι επίσης ένας ανταγωνισμός, ακόμα και τι! Αποτελεσματικό παιχνίδι γραφικών με συχνότητα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο είναι εξαιρετικό σε αυτό πείθει.

Οι ενέργειες, όπως υποδηλώνει το όνομα, θα ξεδιπλωθούν στο Σαν Φρανσίσκο. Η υπόθεση θα συνεχίσει να μιλά για την αντιπαράθεση μεταξύ του John Tanner και της μαφίας του Charles Jerico. Το τσιπ είναι ότι ο πρώτος θα είναι σε κώμα ... Και πώς μπορεί να πιάσει τον εχθρό του; Με τη μοναδική ικανότητα Shift ("Teleportation") - ο Tanner είναι σε θέση να πάρει τον έλεγχο των σωμάτων των διαφόρων οδηγών και μπορεί να το κάνει αστραπιαία. Σχεδόν ως αστραπή θα καταλήξει να κατεβάσετε Driver San Francisco μέσω του χείμαρρος. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό γνώρισμα του ήρωα καθιστά εύκολο να βρείτε αυτοκίνητα που είναι ιδανικά για ένα συγκεκριμένο έργο.

Ο Driver San Francisco διαθέτει:
- Θησαυρός αυτοκινήτων. Στη διάθεση του gamer περίπου 140 αδειοδοτημένα μοντέλα αυτοκινήτων - από το buggy στο supercar. Κάθε καροτσάκι έχει τα δικά του χαρακτηριστικά βλάβης.
- Θησαυρός δρόμων. Η Γκαμέρα περιμένει 335 χλμ. Της εθνικής οδού του Σαν Φρανσίσκο. Ναι, αυτό είναι ένα από τα κορυφαία αγωνιστικά παιχνίδια από την άποψη της κλίμακας. Δεν αποτελεί έκπληξη, πολλοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν λήψη του Driver San Francisco.
- Μια συναρπαστική ιστορία. Ο Τζέρισκο πιστεύει ότι ο John Tanner δεν θα του κάνει τίποτα, επειδή ο αστυνομικός βρίσκεται σε κώμα. Ο μαφιόζος είναι πολύ λάθος!
- Πολύ κορεσμένες κυνηγίσεις! Χάρη στην τρελή ταχύτητα, η δυνατότητα άμεσης αλλαγής σε ένα άλλο αυτοκίνητο, τα σκαμπανεβάσματα, τα σκαμπανεβάσματα, οι αναταραχές και οι άλλες κυνηγετικές ασκήσεις είναι καταστροφικές.
Επιστροφή στις παραδόσεις. Στο πνεύμα, αυτό το μέρος είναι πιο κοντά στα πρώτα δύο. Μυστικά, ας πούμε ότι μία από τις μυστικές αποστολές αλληλοκαλύπτει την πρωταρχική ανάθεση του πρωτότυπου. Συμβουλή: πιέστε τα πάντα από το DeLorean DMC-12!
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: