Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Dirt 3

Λήψεις: 13
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ: Windows 7
Επεξεργαστής AMD Athlon 64 or Intel Pentium
Μνήμη:256 MB
Γραφικά:256 MB RAM

Αποθήκευση:13 GB

860 seeds / 35 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Dirt 3

Περισσοτερα για το παιχνιδι Dirt 3

Ειδικοί της εταιρείας Colin McRae Rally - μάστορες στον τομέα των αγώνων αγώνων. Δημιούργησαν τη θρυλική σειρά Colin McRae Rally, η οποία αναφέρεται στο DiRT 3. Αυτό είναι ένα παιχνίδι του 2011, είναι χτισμένο στον κινητήρα EGO 2.0, οπότε η εικόνα παραμένει μέχρι σήμερα. Η διαδικασία θα απευθύνεται σε οποιονδήποτε παίκτη, τους αναβάτες, επειδή είναι ένας προσομοιωτής και μια στοά την ίδια στιγμή - απλά επιλέξτε το δημοφιλές επίπεδο λειτουργίας και δυσκολίας. Με την επιλογή των αυτοκινήτων, επίσης, δεν υπάρχουν προβλήματα: υπάρχουν περίπου πενήντα από αυτούς, και με τις προσθήκες - πάνω από 60. Και υπάρχουν μοντέλα και μύθοι των τελευταίων δεκαετιών.

Η βασική λειτουργία θα σας ενημερώσει για το πόσο δύσκολο είναι να οικοδομήσουμε μια καριέρα ως ποδηλάτης - πρέπει να ασχοληθείτε συνεχώς με την αξιολόγηση για να βρείτε πλούσιους χορηγούς. Διαφορετικά, δεν μπορείτε να κερδίσετε σε μεγάλους διαγωνισμούς: ο πιο απότομος ο χορηγός - το πιο απότομο το αυτοκίνητο! Μια άλλη λειτουργία, η οποία αναγκάζει κάποιον να δώσει τον εαυτό του στο πλήρες, είναι jimhan. Αυτό είναι ένα τέτοιο μηχανοκίνητο άθλημα, στο οποίο είναι σημαντικό να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αλλά και πιο ακριβή, επειδή υπάρχουν πολλά εμπόδια στο δρόμο. Στο Jimhan υπάρχει ένα μέρος και παρασύρεται, και περιστροφές των 360 βαθμών, και άλλα κόλπα. Στον τρόπο λειτουργίας του κόμματος, πρέπει επίσης να εξαπατηθεί, αλλά δεν χρειάζεται προσοχή. Αποτελείται από υπο-τρόπους διασκέδασης, ένας από τους οποίους είναι αφιερωμένος στην εξάπλωση του ιού ζόμπι!

Χαρακτηριστικά της πλήρους έκδοσης του Dirt 3 ρωσική έκδοση:
- 61 αυτοκίνητο. Εμφανίζονται τα μοντέλα διαφορετικών εποχών - η περίοδος που καλύπτεται από τη δεκαετία του 1960 μέχρι σήμερα.
- 10 περιοχές παιχνιδιών. Κατακτήστε τα διάσημα μονοπάτια της Φινλανδίας, των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας, της Κένυας και άλλων περιοχών, πολύ διαφορετικά από άποψη εδάφους και καιρικών συνθηκών.
- Υπήρχε μια διαχωρισμένη οθόνη! Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς, το οποίο απέκτησε ένα τόσο μικρό, αλλά πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό. Φυσικά, υπάρχει και ένα single, multiplayer.
- Τρεις υπέροχοι τρόποι: βασικό, Jimhan, για ένα πάρτι. Το πρώτο και το δεύτερο σας επιτρέπουν να αισθάνεστε την πλήρη ισχύ ενός αυτοκινήτου, ειδικά αν επιλέξετε ένα υψηλό επίπεδο πολυπλοκότητας, το τρίτο - χαλαρώστε, ξεφύγετε!

Γενικά, δοκιμάστε να κατεβάσετε το παιχνίδι Dirt 3 μέσω torrent από εμάς και δεν θα απογοητευτείτε.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: