Καλώς ήρθατε στο πρώτο Ελληνικό ανοιχτό Torrent!
Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πόνος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε το διακομιστή. Η υπομονή σας εκτιμάται ιδιαίτερα και ελπίζουμε ότι η υπηρεσία μας αξίζει τον κόπο.

Burnout Paradise The Ultimate Box

Λήψεις: 13
Στιγμιοτυπα οθονης
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΛΣ:Windows XP (SP2), Windows Vista
Επεξεργαστής:2.8 GHz Pentium 4 XP / 3.2 GHz Pentium 4 Vista
Μνήμη:1 GB RAM XP / 1.5 GB Vista (2 GB recommended)
Γραφικά:DirectX 9.0c compatible with Shader Model 3.0, requires 128 MB or more and contain one of these chipsets: Nvidia 6600 or greater, Radeon X1300 or greater
Αποθήκευση: 4 GB

645 seeds / 333 leechers

Trailer και gameplay για το παιχνίδι Burnout Paradise The Ultimate Box

Περισσοτερα για το παιχνιδι Burnout Paradise The Ultimate Box

Κατεβάστε το Burnout ™ Paradise: Το Ultimate Box σήμερα. Το Paradise City είναι το μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο περιβάλλον για τη σειρά Burnout με τις καλύτερες πωλήσεις. Η μαζική ρύθμιση δίνει στους παίκτες έναν ανοιχτό κόσμο για εξερεύνηση, καθώς αγωνίζονται τα οχήματά τους σε εκατοντάδες μίλια και δρόμους. Ταχύτητα στους δρόμους από την εκδήλωση έως την εκδήλωση, γεμίζοντας τα σημεία που αποθηκεύονται στην άδεια οδήγησης του Paradise City. Κερδίστε την κυριολεκτική άδεια "Burnout", χάνοντας τις διαφημιστικές πινακίδες, τις ράμπες από το άλμα και τις συντριβές με το βελτιωμένο σύστημα βλάβης.

Το Burnout ™ Paradise: Το τελευταίο κιβώτιο διαθέτει όλα τα μεγάλα gameplay και τα modes του αρχικού παιχνιδιού. Τώρα μπορείτε να κάνετε κρουαζιέρες στους δρόμους του Paradise City τη νύχτα με τους νέους κύκλους ημέρας / νύχτας. Δεν υπάρχει τίποτα σαν αγωνιστική τη νύχτα. Το Ultimate Box περιλαμβάνει επίσης μοτοσυκλέτες για μια ολοκαίνουργια διαδρομή συγκίνησης. Αναλάβετε 70 νέες προκλήσεις για μοτοσικλέτες. Δύο ποδήλατα είναι διαθέσιμα στην αρχή, συμπεριλαμβανομένων των FV1100 και Nakamura Firehawk V4, με επιπλέον βόλτες που μπορούν να ξεκλειδωθούν ή να φορτωθούν. Προσθέσαμε επίσης δυναμικό καιρό. Ακόμα κι αν έχετε ήδη παίξει το Burnout ™ Paradise, δεν έχετε αντιμετωπίσει ποτέ μια πρόκληση όπως το The Burnout ™ Paradise: The Ultimate Box. Κατεβάστε το σήμερα για τον υπολογιστή.
Σχετικα Παιχνιδια
Σχολια στο παιχνιδι
Όνομα *:
Email:
Συνδρομή:1
Κωδικός *: